Hinaus kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille

Meillä on kattavat sopimukset vakuutusyhtiöiden kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme tarjota asiakkaille nopean ja luotettavan hinauspalvelun, joka on helppo tilata ilman huolta kustannuksista.

Minulla on vakuutus, miten toimin?

Hinaus lähimmälle korjaamolle tai korjaus tienpäällä voi olla täysin maksutonta. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, vaan laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Soita Hinaus-Teamin 24h numeroon 0400 241 207 niin tarkastamme vakuutuksesi sisällön ja mitä se korvaa.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille
Ota yhteyttä
Soita 0400 241 207 tai tilaa verkossa. Autamme mielellämme. Kysyminen on ilmaista.
Saat aikataulun
Saat aikatauluarvion Hinaus-Teamin kuljettajalta. Pysyt ajantasalla tilausseurannalla.
Nopeasti apua
Voit jäädä odottamaan ajoneuvon luokse tai jatkaa matkaa esim. taksilla. Neuvomme sinua.
Parasta palvelua
Ajoneuvosi korjataan paikalla tai se viedään korjaamolle. Tunnemme hyvin Keski-Suomen korjaamot.

Tilaa hinauspalvelu ilman huolta kustannuksista

Hinauspalvelua tarvitsevat autoilijat ovat usein huolissaan siitä, korvaako vakuutus hinauksen tai tiepalvelun ja kuinka raha-asiat hoituvat. Meidän kanssamme sinun ei tarvitse huolehtia näistä asioista.

Voimme laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötä hinauspalvelusta, jonka olemme sinulle järjestäneet. Näin sinun ei tarvitse huolehtia raha-asioista ollenkaan, koska vakuutusyhtiö maksaa hinauksen suoraan meille.

hinauspalvelu-tienvarsi

Pohjola hinaus - tietoa korvattavuudesta

Pohjolan hinausturva korvaa yleensä hinaukset, jotka ovat tarpeen auton yllättävän rikkoutumisen tai onnettomuuden vuoksi. Tämä sisältää yleensä hinaukset tieltä sekä korvaa auton hinauksen lähimmälle korjaamolle tai muulle sovitulle paikalle. Tarkempi korvauskäytäntö voi kuitenkin vaihdella vakuutusyhtiöstä toiseen, joten on aina tärkeää tarkistaa omasta vakuutussopimuksesta, mitä se kattaa ja millaiset ehdot siinä ovat.

Korvaako Pohjola vakuutus hinauksen?

Pohjola korvaa hinauskuluja kaskovakuutuksesi autopalveluturvasta. autopalveluturva sisältyy Superkaskoon, Kevytkaskoon ja Isokaskoon. Osakaskossa se on valinnainen lisäturva. Voit tarkistaa oman vakuutusturvasi vakuutuskirjalta, OP-mobiilista tai op.fi -palvelusta.

Jos autosi teknisen vian vuoksi matka keskeytyy, saat käyttöösi sijaisauton enintään 7 päiväksi vian ilmenemisestä lähtien. Voit myös saada sijaisauton enintään 30 päiväksi tai 50 euron päiväkorvauksen, jos autosi on korjattavana vakuutuksesta korvattavan vahingon, kuten kolarin tai ilkivallan, vuoksi.

hinauspalvelu-huoltoasema

Fennia hinaus - tietoa korvattavuudesta

Fennian hinausvakuutus kattaa auton hinauksen, mikäli ajoneuvo on vakuutettu Fenniassa liikennevakuutuksella tai kaskovakuutuksella. Hinauspalvelu on voimassa ympäri vuorokauden ja korvaa hinauksen lähimmälle korjaamolle, mikäli ajoneuvo ei ole ajokuntoinen.

Korvaako Fennia vakuutus hinauksen?

Fennian autopalveluvakuutus korvaa hinauksen lähimmälle korjaamolle, kun matka ajoneuvolla keskeytyy ajoneuvon vian tai vaurion vuoksi. Tarvittaessa saat myös korjausapua suoraan tiellä. Autopalveluvakuutus sisältyy useimpiin Fennian kaskovakuutuspaketteihin.

hinauspalvelu-asiakas

If hinaus - tietoa korvattavuudesta

Ifin hinausvakuutus kattaa auton hinauksen, mikäli ajoneuvo on vakuutettu Ifissä liikennevakuutuksella tai kaskovakuutuksella. Hinauspalvelu on voimassa ympäri vuorokauden ja korvaa hinauksen lähimmälle korjaamolle, mikäli ajoneuvo ei ole ajokuntoinen. Hinauspalvelu kattaa myös kotipihan hinauksen, mikäli ajoneuvo ei käynnisty kotipihalla.

Korvaako If vakuutus hinauksen?

Ifin kaskovakuutuksiin sisältyy hinauspalvelu, jonka laajuuden voit tarkistaa vakuutussopimuksesta. Auton hinaus korvataan lähimmälle korjaamolle. Jos täyssähköauton akku loppuu matkan aikana, hinaus korvataan lähimmälle latauspisteelle. Lisäksi matkan jatkamisesta aiheutuneita kuluja korvataan enintään 500 euroon asti. Hinauspalvelun käyttö ei vaikuta bonukseen ja Ifin kautta tilatessa ei ole omavastuuta. Jos käytät muuta hinaus- ja tiepalvelua kuin Ifin, omavastuu on 50 euroa.

hinauspalvelu-kuljettaja

LähiTapiola hinaus - tietoa korvattavuudesta

Lähitapiolan hinausvakuutus kattaa auton hinauksen, mikäli ajoneuvo on vakuutettu Lähitapiolassa liikennevakuutuksella tai kaskovakuutuksella. Hinauspalvelu on voimassa ympäri vuorokauden ja korvaa hinauksen lähimmälle korjaamolle, mikäli ajoneuvo ei ole ajokuntoinen.

Korvaako LähiTapiola hinauksen?

LähiTapiolan hinauspalvelu kattaa auton hinauksen teknisen vian, onnettomuuden tai ilkivallan seurauksena, kun ajoneuvo ei ole ajokuntoinen. On kuitenkin tärkeää tarkistaa vakuutuksen ehdot ja rajoitukset omasta Lähitapiolan vakuutuksestasi varmistaaksesi, että hinauskorvaus on sisällytetty kyseiseen vakuutukseen.

Keski-Suomessa Sinua palvelevat

Person placeholder
Antti Kokkonen
Yrittäjä
040 716 9142 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Juuso Kokkonen
Yrittäjä
040 960 8213 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Tuukka Mäenpää
Korjaamopäällikkö
040 024 7207 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Elias Ahonen
Kuljettaja
040 024 1207 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Johannes Ahonen
Kuljettaja
040 024 1207 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Nuutti Alusniemi
Kuljettaja
040 024 1207 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Harri Holm
Kuljettaja
040 024 1207 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Miska Laulainen
Kuljettaja
040 024 1207 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Rauno Vehviläinen
Kuljettaja (varalla)
040 024 1207