Uusia palveluita Hinauspalvelu Hinaus-Team Oy:n toiminnassa

Hinauspalvelu Hinaus-Team Oy:n Jyväskylän asemapaikan yhteyteen on avattu nykyaikainen autokorjaamopalvelu. Uusina yrittäjinä kohta vuoden toimineet veljekset Antti ja Juuso Kokkonen ovat kehittäneet yrityksen toimintaa asiakaslähtöisellä otteella.

— Asiakkailta saamamme palaute on ollut kannustavan positiivista, alalla jo yli kymmenen vuoden ajan toiminut, Antti Kokkonen toteaa.

— Isoimmat kiitokset tästä kuuluvat toki asiakkaillemme ja ammattitaitoiselle henkilöstöllemme sekä toimivalle tiepalveluverkostolle.

 

Toisinaan kuitenkin asiakkaan matka on saattanut tyssätä usein harmillisen pieneen, mutta riittävin edellytyksin nopeastikin korjattavissa olevaan vikaan. Korjaamoille on usein jonoa, eikä ajoneuvoa saada korjaukseen asiakkaan kannalta sujuvimmalla tavalla. Tähän tarpeeseen Hinaus-Team lähti hakemaan ratkaisua.

— Investoimme rakentamalla huoltohallimme yhteyteen täyden palvelun autokorjaamon. Käytössämme on modernit työkalut diagnostiikkalaitteineen. Huollamme ja korjaamme niin henkilö- kuin pakettiautotkin. Asiakkaamme ovat kiitelleet korjaamopalvelua ja löytäneet hienosti ajatuksemme korjaustoiminnasta osana kattavaa hinaus- ja tiepalvelutoimintaa. On toki aina ikävää, jos matka katkeaa kesken, mutta monia ajoneuvoja ja tyytyväisiä asiakkaita olemme jo päässeet auttamaan takaisin tienpäälle, kertoo korjaamopäällikkö Tuukka Mäenpää.

— Akuuttien vikatilanteiden korjauksen ja määräaikaishuoltojen lisäksi kokeneelta ja osaavalta tiimilta luonnistuvat myös vaativammat korjaustyöt.

 

Asiakkaiden tarpeista syntyneet palvelukonseptin laajentamisen ensiaskeleet otettiin jo aiemmin lisäämällä palveluvalikoimaan täyden palvelun rengastyöt.

— Harvassa autossa on enää perinteistä varapyörää, eikä paikkapullon avulla juuri pidempää matkaa jatketa, ja sitten rengasrikon sattuessa ollaan tavallaan pienehkön vian takia hankalassa tilanteessa.

— Tässähän me toimimme pääosin päivystysluontoisesti, Kokkonen kertoo ja muistuttaa nyt renkaiden vaihtokauden lähestyessä, että tarjolla ovat kattavasti kaikki rengastyöt. Toimitamme uudet rengassarjat ja käymme vaihtamassa ne alle tarvittaessa vaikka asiakkaan luona.

 

Lisätietoja:

 

Antti Kokkonen

yrittäjä

antti.kokkonen@hinausteam.fi

+358 40 716 9142

 

Juuso Kokkonen

yrittäjä

juuso.kokkonen@hinausteam.fi

+358 40 960 8213

 

Tuukka Mäenpää

korjaamopäällikkö

tuukka.maenpaa@hinausteam.fi

+358 40 024 7207

 

Ympärivuorokautinen päivystysnumeromme on +358 40 024 1207

info@hinausteam.fi

korjaamo@hinausteam.fi