Tiedote asiakkaille ja yhteistyökumppaneille 3.6.2021

Hinauspalvelu Hinaus-Team Oy:lle uudet omistajat

Hinauspalvelu Hinaus-Team Oy on myynyt hinaus- ja tiepalveluliiketoiminnan uusille yrittäjille Antti Kokkoselle ja Juuso Kokkoselle 3.6. lukien.

Liiketoimintakaupasta huolimatta Rauno Hassisen 1989 perustama ja kolmen vuosikymmen aikana Keski-Suomen suurimmaksi hinaus- ja tiepalvelutoimijaksi kasvanut yritys jatkaa toimintaansa normaalisti – omalla nimellään, henkilöstöllään ja kalustollaan Falck verkoston väreissä.

Uudet yrittäjät omaavat vahvan taustan tielläliikkujien arjen helpottamiseen Keski-Suomessa. Antti on työskennellyt Hinaus-Team Oy:n palveluksessa kymmenen vuoden ajan ja Juuso toimii Kannonkone Oy:ssä yrittäjänä.

”Antti ja Juuso tuovat toimintaan uutta energiaa ja pystyvät erityisesti raskaan kaluston erityisosaamisellaan vahvistamaan entisestään Hinaus-Teamin jalansijaa ammattiliikenteen ja raskaan kaluston hinaustoiminnan erityisosaajana Keski-Suomessa. On mahtavaa, että osaava työporukkamme pääsee yhdessä uusien yrittäjien kanssa viemään toimintaa seuraavan askeleen eteenpäin”, Hinaus-Teamin perustaja Rauno Hassinen iloitsee.

Hinauspalvelu Hinaus-Team Oy nykyinen asemapaikka Jyväskylän Palokankaalla toimii jatkossakin yrityksen päätoimipisteenä. Liiketoimintakaupan yhteydessä Hinaus-Team kuitenkin vahvistaa toiminnan vaikuttavuutta erityisesti pohjoisessa Keski-Suomessa avaamalla kesän aikana uuden Falck toimipisteen Viitasaarelle.

”Viitasaari on pohjoisen Keski-Suomen keskus ja läpiajoliikenteen solmukohta lähes jokaiseen ilmasuuntaan, on hienoa tuoda Falckin hinaus- ja tiepalvelut paremmin saataville myös tällä alueella.” Juuso Kokkonen kertoo.

Hinauspalvelu Hinaus-Team Oy kuuluu Falck Hinaus- ja tiepalvelut verkostoon, joka tarjoaa tiellä liikkujille luotettavaa ja laadukasta palvelua koko Suomessa 24 h vuorokaudessa.

Lisätietoja:

Antti Kokkonen, 040 716 9142, antti.kokkonen@hinausteam.fi

Juuso Kokkonen, 040 960 8213, juuso.kokkonen@hinausteam.fi

Rauno Hassinen, 0400 244 677, rane@teamhassinen.fi