Soita Lähetä viesti Facebook Instagram

Rengasrikko. Miten toimia?

Auton ajo-ominaisuuksien yllättävä heikkeneminen, ohjauksen levottomuus tai keltainen rengaspaineen merkkivalo kojetaulussa viittaavat usein renkaan yllättävään tyhjenemiseen. Tälläin on syytä pysähtyä mahdollisimmman pian tarkastamaan tilanne ja tarvittaessa soitta tiepalvelu apuun.

Usein uusissa autoissa ei ole mukana vararengasta vaan rengas on korvattu paikkausainesarjalla. Tällöin rengasrikko johtaa monesti rengasliikkeelle.

Paikkausaineella ei pystytä korjaamaan suuria renkaaseen tulleita vaurioita ja mikäli tyhjentyneellä renkaalla on ehditty ajamaan matka-ajoa, ei paikkausaineesta ole hyötyä. Voit soittaa ja kysyä neuvoa paikkaussainesarjan käytössä, annamme mielellämme neuvot siitä onko paikkausaineen käyttö kyseisessä tilanteessa järkevää.

Tiepalvelumme vaihtaa puolestasi sinulla olevan vararenkaan autoosi tai tarvittaessa hinaamme autosi päivystävälle rengasliikkeelle. Pienet rengasvauriot pystymme myös korjaamaan.

Matkanjatkamispalvelut kuten Falck Tieturva tuovat avun rengasrikkotapauksissa. Monesti myös kaskovakuutus korvaa avustuksen tai hinauksen. Soita meille ja hinausautonkuljettajamme opastavat sinua korvattavuudessa.

Palvelemme alueella:

JYVÄSKYLÄ / MUURAME / LAUKAA / UURAINEN / HANKASALMI / TOIVAKKA / PETÄJÄVESI /MULTIA / ÄÄNEKOSKI / JOUTSA / JÄMSÄ / KANGASNIEMI / VIITASAARI / KIVIJÄRVI / KANNONKOSKI / KYYJÄRVI / KINNULA

 

rengasrikko
Suoritamme renkaanvaihdon tienpäällä tai tarvittessa tuomme ajoneuvon rengasliikkeelle.
tunkki
Renkaanvaihto onnistuu nopeasti ja turvallisesti asiaankuluvin varustein.

Renkaanvaihdon tilaat helpoiten soittamalla päivystynumeroomme. Lue alta kuinka tilaus etenee.

Soita 0400 241 207

4,72 (Lue kaikki 231 arviota)

 

 • Tuut – tuut, Hinaus-Team, Falck Jyväskylä, kuinka voin auttaa?

  Meillä puhelimeen vastaa aina hinausautonkuljettaja. Saat puhelimessa halutessasi neuvot ja niksit omatoimiseen renkaanvaihtoon. Tarpeen vaatiessa tiepalvelumies lähtee avuksesi.

  • Falckin punainen tiepalveluauto saapuu paikalle

   Renkaanvaihto onnistuu nopeasti. Tiepalvelumies tekee muutamat valmistelevat toimenpiteet, tunkkaa auton ilmaan ja yhtäkkiä rengas on jo vaihdettu. Tarkistetaan vielä muiden renkaiden ilmanpaineet ja pääset jo jatkamaan matkaasi.

   • Usein vakuutus tai matkanjatkoturva korvaa avustuksen

    Mikäli sinulla on automerkkikohtainen assistance-palvelu tai matkanjatkoturva, kuten Falck Tieturva veloitetaan avustuksesta aiheutuneet kustannukset siitä. Usein myös kaskovakuutus korvaa renkaanvaihdon.

    • Päiväsi jatkuu ilman suurempia viivästyksiä

     Että sellainen elämys sattui tähän päivään. Nopea toiminta takaa sen, että sinun päiväsi ei mene täysin uusiksi.

 

 

Klikkaa ja soita 0400 241 207