Soita Lähetä viesti Facebook Instagram

Auton ovien avaus

Avainten jääminen lukittuun autoon on varsinkin pakkasaamujen ongelma. Auto käynnistetään, hypätään ulos raappaaman jäisiä ikkunoita, paiskataan auton ovet kiinni ja yllättäen kohmeinen keskuslukko vetää ovet kiinni.

Ovet lukossa ja avaimet autossa?

Lukittuun auton ovien avaus on monesti mahdollista myös ilman vara-avainta. Se kuinka helposti lukittuun ajoneuvoon päästään sisälle ilman avainta on merkki- ja mallikohtaista. Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin pitää, että mitä vanhempi auto sen helpompaa autoon on päästä sisälle. Varsinkin autoon jonka moottori on käynnissä on aina mahdollista päästä ilman avaimia.

Avain ei tomi?

Joskus myös vioittunut avain tai lukkopesä saattaa estää autoon pääsyn. Pystymme usein auttamaan myös näissä ongelmissa.

Palvelemme alueella:

JYVÄSKYLÄ / MUURAME / LAUKAA / UURAINEN / HANKASALMI / TOIVAKKA / PETÄJÄVESI / MULTIA / ÄÄNEKOSKI / JOUTSA / JÄMSÄ / KANGASNIEMI / VIITASAARI / KIVIJÄRVI / KANNONKOSKI / KYYJÄRVI / KINNULA

 

Ovien avauksen tilaat helpoiten soittamalla päivystynumeroomme. Lue alta kuinka tilaus etenee.

Soita 0400 241 207

4,72 (Lue kaikki 231 arviota)

 • Tuut – tuut, Hinaus-Team, Falck Jyväskylä, kuinka voin auttaa?

  Meillä puhelimeen vastaa aina hinausautonkuljettaja. Saat puhelimessa niksit, joita voit yrittää paikanpäällä. Mikäli nikseistä ei ole apua, lähtee tiepalvelumme avuksesi.

  • Falckin punainen tiepalveluauto saapuu paikalle

   Tiirikointi on usein nopeaa. Voit päästä jatkamaan matkaasi jo kymmenen minutin sisällä.

   • Matkanjatkoturva korvaa ovien avauksen

    Mikäli sinulla on automerkkikohtainen assistance-palvelu tai matkanjatkoturva, kuten Falck Tieturva veloitetaan avustuksesta aiheutuneet kustannukset siitä.

    • Päiväsi jatkuu ilman suurempia viivästyksiä

     Että sellainen elämys sattui tähän päivään. Nopea toiminta takaa sen, että sinun päiväsi ei mene täysin uusiksi.

Klikkaa ja soita 0400 241 207