Soita Lähetä viesti Facebook Instagram

Akku tyhjä? Apuvirtaa luottettavasti.

Söikö kova pakkanen akun tyhjääksi vai oliko valot unohtuneet päälle ja nyt auto ei käynnisty. Miten toimia? Mistä apuvirtaa? Perinteinen konsti on antaa kaapeleilla virtaa toisesta autosta. Tähän keinoon liittyy kuitenkin riski varsinkin uusia autoja käynnistettäessä: ylijännitepiikki.

Mikäli olet epävarma virran antamisen suhteen on tehtävä varminta antaa meidän hoidettavaksemme.

Auton virrattomuus on yleisin syy tiepalvelun tilaamiseen. Apuvirran antaminen uuden autoon vaatii osaamista. Hätiköiden toimiessa on riski, että auton elektroniikkajärjestelmät voivat vaurioitua. Lisävirran antaminen onkin tämän vuoksi suositeltavaa jättää ammattimaisen tiepalvelun tehtäväksi.

Apuvirran antotilanteissa käytetään akkubuusteria, jonka käyttämisellä varmistetaan, ettei avustettavan auton elektroniikkajärjestelmiin koidu turhaa rasitusta.

Matkanjatkamispalvelut kuten Falck Tieturva korvaat poikkeuksetta apuvirran tuonnin. Monesti myös kaskovakuutus korvaa avustuksen. Soita meille ja hinausautonkuljettajamme opastavat sinua korvattavuudessa.

Palvelemme alueella:

JYVÄSKYLÄ / MUURAME / LAUKAA / UURAINEN / HANKASALMI / TOIVAKKA / PETÄJÄVESI /MULTIA / ÄÄNEKOSKI / JOUTSA / JÄMSÄ / KANGASNIEMI / VIITASAARI / KIVIJÄRVI / KANNONKOSKI / KYYJÄRVI / KINNULA

Apuvirta
Oikeilla välineillä apukäynnistys sujuu nopeasti ja riskittömästi.
Perinteisiä virtakaapeleita käytettäessä on olemassa riskejä, jotka tulee huomioida.
Ammattimainen käynnistysapu annetaan lähes aina akkubuusterilla tai käynnistysakulla.

Apukäynnistyksen tilaat helpoiten soittamalla päivystynumeroomme. Lue alta kuinka tilaus etenee.

Soita 0400 241 207

4,72 (Lue kaikki 231 arviota)

 • Tuut – tuut, Hinaus-Team, Falck Jyväskylä, kuinka voin auttaa?

  Meillä puhelimeen vastaa aina hinausautonkuljettaja. Saat puhelimessa niksit, joita voit yrittää paikanpäällä. Mikäli nikseistä ei ole apua, lähtee tiepalvelumme avuksesi.

  • Falckin punainen tiepalveluauto saapuu paikalle

   Auton virtaaminen on usein nopeaa. Tiepalvelumies tekee muutamat valmistelevat toimenpiteet, kytkee starttibuusterin – ja auto on käynnissä. Tarkistetaan vielä lataus ja pääset jatkamaan matkaasi jo kymmenen minutin sisällä avun saapumisesta.

   • Usein vakuutus tai matkanjatkoturva korvaa avustusken

    Mikäli sinulla on automerkkikohtainen assistance-palvelu tai matkanjatkoturva, kuten Falck Tieturva veloitetaan avustuksesta aiheutuneet kustannukset siitä. Usein myös kaskovakuutus korvaa virranannon.

    • Päiväsi jatkuu ilman suurempia viivästyksiä

     Että sellainen elämys sattui tähän päivään. Nopea toiminta takaa sen, että sinun päiväsi ei mene täysin uusiksi.

Klikkaa ja soita 0400 241 207