Soita Lähetä viesti Facebook Instagram
Raskaan hinaus Keski-Suomessa 0400 241 207

Soita hinauspalvelun ammattilainen avuksesti

PERINTEIKÄS JA PAIKALLINEN
Tunnemme paikalliset toimijat. Palvelemme vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Lue lisää

JATKUVA PÄIVYSTYS, NOPEA VASTEAIKA
Kaksi raskaan kaluston hinausautoamme valmiina auttamaan kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Lue lisää

TUNNETTU JA LUOTETTAVA TOIMIJA
Olemme osa valtakunnallista Falck-verkostoa, toimme tiiviissä yhteistössä paikallisten toimijoiden kanssa.

Lue lisää

Palvelemme kaikissa raskaan kaluston hinaustarpeissa

Palvelemme kahdella raskaan kaluston hinausautolla.

Tiedosto_005 (2)

Kuorma-autojen hinaukset

Hoidamme raskaan kaluston hinaukset Keski-Suomen alueella vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. Kalustollamme pystymme hinaamaan kaikki kuorma-autot pienistä jakeluautoista aina suurimpiin erikoisajoneuvoihin.

Tiedosto_000 (3)

Ajoneuvoyhdistelmien hinaukset

Raskaalla hinauskalustollamme pystymme hinaamaan ja siirtämään myös raskaita ajoneuvoyhdistelmiä. Hinaamme ja kuljetamme tarvittaessa myös perävaunut niiden määränpäähän.

Tiedosto_001 (2)

Linja-autojen hinaukset

Raskain hinausautome on varustettu H-maxi-reach Low line alapuomilla, jonka korkeus maasta on alle 20 cm. Puomin ansiosta erityisesti matalien autojen hinaaminen onnistuu helposti ja ilman lisävaurioriskiä. Myös puomin pituus on omaa luokkaansa, ollessaan ääripäissä alle kahdesta metristä yli 4 metriin.

Tiedosto_004 (2)

Vinssaukset ja tiellenostot

Kahdella jatkeella varustettu 8,5 metriin yltävä yläpuomi mahdollistaa nostot hankalistakin paikoista. Täyspituisena puomin nostovoima on 8,2 t ja lyhyenä 45 t. Puomi on varustettu kahdella 22,6 t. vinssillä, jotka tuottavat yhdessä yli 80 tonnin vetovoiman. Auton tukijalat ovat ”vinoa” mallia ja antavat erittäin tukevan otteen maahan tilanteissa, joissa joudutaan vinssaamaan sivuttaissuunnassa. Tukijalat on varustettu myös hydraulisesti levittyvillä jatkeilla, jotka antavat tarvittaessa lisätukea entisestään.

IMG_0257

Onnettomuuspaikkojen raivaus

Onnettomuuksia emme toivo kenellekkän. Jos kuitenkin rytisee pystymme hoitmaan onnettomuuspaikkojen raivauksen ja myös tarvittaessa järjestämään kuorman purun yhteistyökumppaneidemme kautta.

P1030211

Käännöt ja pyörillenostot

Nostamme ja käännämme raskaan kaluston Keski-Suomen alueella vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. Kalustollamme pystymme kääntämään kaikki kuorma-autot pienistä jakeluautoista aina suurimpiin erikoisajoneuvoihin. Luonnollisesti hinaamme käännetyn kaluston haluamaasi osoitteeseen.

Raskaan kaluston hinausautomme

Palvelemme kahdella raskaan kaluston hinausautolla.

RASKASKALUSTO_SCANIA

TOW-24, Scania R500 Century 9055

Ykkösnyrkkimme raskaan kaluston hinaustarpeeseen on huippumoderni täysilmajousitettu Scania R500 8×4 -hinausauto, joka on varustettu amerikkalaisilla Century 9055 –hinauslaitteilla, 2 vinssillä (22,6 t. X 2), 2-piirihydrauliikkalla, nostopuomilla 8,5 m korkeuteen sekä H-maxi-reach Low line alapuomilla. Päällirakenteet on asennettu ja muunneltu Eurooppalaisiin olosuhteisiin sopiviksi Englannissa Bonifacen tehtaalla.

Kahdella jatkeella varustettu 8,5 metriin yltävä yläpuomi mahdollistaa nostot hankalistakin paikoista. Täyspituisena puomin nostovoima on 8,2 t ja lyhyenä 45 t. Puomisto on varustettu kahdella 22,6 t. vinssillä, jotka tuottavat yhdessä yli 80 tonnin vetovoiman.

H-maxi-reach Low line alapuomi on laitteiston erikoisuus, sen korkeus maasta on alle 20 cm. Puomin ansiosta erityisesti matalien autojen hinaaminen onnistuu helposti ja ilman lisävaurioriskiä. Myös puomin pituus on omaa luokkaansa, ollessaan ääripäissään alle kahdesta metristä yli 4 metriin.

Auton tukijalat ovat ”vinoa” mallia ja antavat erittäin tukevan otteen maahan tilanteissa, joissa joudutaan vinssaamaan sivuttaissuunnassa. Tukijalat on varustettu hydraulisesti levittyvillä jatkeilla, jotka antavat tarvittaessa lisätukea sivuttaissvedoissa.

RASKASKALUSTO_ANTOS

TOW-10, MB Antos Falkom Scorpion FAS-10000

Kalustomme uusimpana tulokkaana palvelee Mercedeksen alustalle rakennettu raskas lava-auto, jolla voidaan kuljettaa pienemmät kuorma-autot ja työkoneet lavakuljetuksina ja samalla vetää perässä raskasta taakkaa. Auto on varustettu rakskaalla 10 t lavalla ja voimakkaalla hinauspuomistolla. Autosta löytyy myös kaksi vinssiä ylösvetoja ja vinissauksia varten.

Hoidamme kaikki raskaan kaluston hinaukset Keski-Suomen alueella vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. Kalustollamme pystymme hinaamaan kaikki kuorma-autot pienistä jakeluautoista aina suurimpiin erikoisajoneuvoihin. Raskaan kaluston hinauksissa toiminta-aluettamme on Keski-Suomi, mutta tarvittaessa voimme kuljettaa nopeasti ja luotettavasti kalustosi sinne minne sen haluat.

Palvelemme alueella:

JYVÄSKYLÄ / MUURAME / LAUKAA / UURAINEN / HANKASALMI / TOIVAKKA / PETÄJÄVESI /MULTIA / ÄÄNEKOSKI / JOUTSA / JÄMSÄ / KANGASNIEMI / VIITASAARI / KIVIJÄRVI / KANNONKOSKI / KYYJÄRVI / KINNULA

Klikkaa ja soita 0400 241 207