Soita Lähetä viesti Facebook Instagram

Hinauspalvelu Jyväskylässä 0400 241 207

Soita hinauspalvelun ammattilainen avuksesi tien päälle ja kotiin

APUA, MATKANI KESKEYTYI!
Hinauspalvelumme päivystää Jyväskylässä kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Soita rohkeasti! Saat aina apua yötä päivää.

0400 241 207

PYYDÄ TARJOUS KIIREETTÖMÄSTÄ KULJETUKSESTA
Soita tai ota meihin yhteyttä oheisen lomakkeen avulla ja järjestämme joustavasti kuljetuksen.

Ota yhteyttä!

LUOTETTAVA TOIMIJA
Olemme useiden vakuutusyhtiöiden sopimuskumppani ja osa valtakunnallista Falck-verkostoa.

Lue lisää

Kuinka voimme auttaa?

Lyhyesti sanottuna, mikä ongelmasi tienpäällä onkaan, me autamme!

Tiedosto_001 (4)

Henkilö- ja pakettiautojen hinaukset

Keskeyttikö tekninen vika matkan? Vai eikö auto käynnisty kotipihasta? Monipuoliset ja nykyaikaiset Jyväskylässä päivystävät hinausautomme ja ennen kaikkea ammattitaitoiset kuljettajamme pystyvät suoriutumaan kaiken kokoisten ajoneuvojen hinauksista ja kuljetuksista.

Lue lisää

Tiedosto_006 (2)

Moottoripyörien ja mopojen hinaukset

Sammuiko mootoripyörä kesken ajon? Vai puhkesiko rengas? Käytössämme olevat neljä lavahinausautoa soveltuvat moottoripyörien, ja mopojen kuljettamiseen.

Lue lisää

Tiedosto_004 (4)

Raskaan kaluston hinaus

Ongelmia raskaan kaluston kanssa? Suoritamme kahdella raskaalla hinausautolla kaikki raskaan kaluston hinaukset ja avustukset.

Lue lisää

Tiedosto_002 (4)

Vinssaukset, tiellenostot ja avustukset

Jäikö auto kiinni lumihankeen? Valuiko auto parkkipaiklta ojaan vai veikö ohajusvirhe pyörät pois ajoväylältä? Hoidamme kaiken kokoisten ajoneuvojen avustukset.

Lue lisää

Tiedosto_003 (4)

Maastohinaukset

Nykyaikaiset navigaattorit vievät joskus teille, jonne autolla ei kannata mennä. Hankalaa maastoa varten kalustostamme löytyy myös nelivetoinen maastohinausauto, jolla pääsemme pelastamaan haastavistakin olosuhteista.

Lue lisää

Tiedosto_000 (5)

Parkkitalohinaukset

Erikoiskalustomme ansiosta pystymme suorittamaan parkkitalohinaukset ilman riskiä hinattavan ajoneuvon vaurioitumisesta.

Lue lisää

Missä palvelemme?

Hinausautojemme asemapaikat ovat Jyväskylässä mutta palvelemme koko Keski-Suomen alueella, tarvittaessa voimme myös noutaa tai toimittaa ajanouvosi myös kauemmas.

Toimialuettamme ovat: Jyväskylä, Muurame, Laukaa, Uurainen, Hankasalmi, Toivakka, Petäjävesi, Multia, Äänekoski, Joutsa, Jämsä, Kangasniemi, Viitasaari, Kivijärvi, Kannonkosi, Kyyjyärvi sekä Kinnula.

Mitä hinaus maksaa?

Tiesitkö, että vakuutus maksaa usein hinauksen!

Autopalveluvakuutus kattaa lähes poikkeuksetta hinausksesta aiheutuvat kulut. Autopalveluvakuutuksen käytöstä ei peritä omavastuuta. Ilmoita meille tilausta tehdessäsi vakuutusturvastasi, niin laskutamme suoraa vakuutusyhtiötä eikä sinun tarviste tehdä turhaa paperityötä. Pystymme myös tarkistamaan monessa tilanteessa vakuutusturvasi kattavuuden.

hinausvakuutus2hinausvakuutus1

Maksatko hinauksen itse?

Hinauspalvelu taajama-alueella arkiaikaan maksaa noin 120 €, soita 0400 241 207 ja kysy tarjous. Hinauksen voit maksaa käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla. Yritysasiakkaita voimme myös laskuttaa.

Klikkaa ja soita 0400 241 207